Ongekendtalent.nl start Podcast-uitzendingen

Ongekendtalent.nl start Podcast-uitzendingen

Sinds vandaag is de NCRV-website Ongekendtalent.nl gestart met het beschikbaar stellen van speciale Podcast-uitzendingen. In een wekelijkse ??n uur durende uitzending besteden presentatoren Luuk Ikink en Simon Steenhuis van het 3FM-programma BuZz aandacht aan de tien meest populaire songs, de laatste nieuwtjes en OngekendTalent-events.

Via RSS-feeds kunnen websurfers en luisteraars op de hoogte worden gehouden van de nieuwe bands en songs. De uitzendingen worden exclusief aangeboden voor Podcasting en zijn niet via de ether te beluisteren.

Met de website Ongekendtalent.nl biedt de NCRV een podium voor beginnende bands en kleinkunstenaars. Op dit moment staan al meer dan 6000 songs online van bijna 3500 artiesten. Naast de Podcast-shows en de online database biedt Ongekendtalent.nl ook twee webradiokanalen.

Bron:
Persbericht NCRV


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.