Omdat u geen TomTom heeft!

Omdat u geen TomTom heeft!

Omdat u geen TomTom heeft!

Opnieuw een prachtig voorbeeld van guerilla marketing (of beter: guerilla advertising). Dit keer betreft het een stickeractie van TomTom. Iemand enig idee waar deze stickers zijn te verkrijgen?

Via: 31stsecond.nl


Geplaatst in

DelenEr zijn 7 reacties op dit artikel

 • Paar jaar terug plakte Kronan o.a. hier in Haarlem zijn URL op fietspad-borden. Dat bezorgde ze heel wat f.p. in de lokale pers. Maar uiteindelijk moesten ze ze wel weer weghalen. Ben benieuwd hoe dat bij TomTom gaat lopen.

  geplaatst op
 • inderdaad hebben we dat in 1999 met kronan gedaan (mn in a'dam e.o.). stickers met fietspadborden incl url plakten we weer in en rond de cafe's van de kronan-rijders. leverde heel veel traffic, pers en goodwill in de doelgroep. we hebben ze overigens nooit weg moeten halen.

  geplaatst op
 • In Eindhoven heeft De DansSalon een keer de verlengde openingstijden in een visual op de stoepen gekalkt met vloeibaar stoepkrijt. Vond de gemeente ook niet leuk, maar na een dag of drie regen is dat weer netjes weggespoeld...

  geplaatst op
 • @Jorrit
  Dan heb ik een paar opvallend hippe gemeentewerkers voor Kronan-personeel aangezien, excuus gemeente Haarlem!

  geplaatst op
 • goeie actie, ik neem tenminste aan dat ze op de informatiezuilen geplakt zijn en niet op tram- en bushaltes ;)

  geplaatst op
 • Als liefhebber van graffiti, wat doorgaans ook wordt gezien als vandalisme/vernieling, mag ik niet veel zeggen maar ik ben toch benieuwd hoe men dit fenomeen, deze vorm van wildplakken ziet en eventueel gaat aanpakken.

  Ik vind 'm overigens prachtig 'gevonden', heel sterk.

  geplaatst op
 • Het is echter gueRRilla marketing...

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.