NU.nl lanceert TV- en filmrubriek met Cinema.nl

7 juli 2003, 20:05

NU.nl lanceert in samenwerking met Cinema.nl, de filmsite van de Volkskrant en de VPRO, een zeer actuele TV- en filmrubriek. Deze rubriek toont elke dag een overzicht van alle films die dezelfde dag worden uitgezonden op televisie, inclusief een selectie van de beste films. Tevens kiest de redactie een film van de dag. Via een deeplink naar Cinema.nl kan een bezoeker een uitgebreide beschrijving van iedere film bekijken. De redactie van Cinema.nl zorgt voor een dagelijkse update.

De samenwerkende partijen hopen met deze samenwerking het grote bereik van NU.nl te koppelen aan de uitgebreide en waardevolle filmrecensies van Cinema.nl.

NU.nl is met meer dan 1,8 miljoen pageviews per dag de populairste nieuwssite van Nederland. NU.nl houdt haar bezoekers dagelijks op het hoogte van het laatste nieuws in binnen- en buitenland. Naast het algemene nieuws (32%) biedt NU.nl ook nieuws op het gebied van weer en verkeer, internet, sport, werk, financi?n, economie ?n film. Per week bereikt NU.nl zo’n 600.000 mensen.

Bron:

http://www.persberichten.com/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!