Nu.nl grootste nieuwssite

Nu.nl grootste nieuwssite

Nu.nl is de grootste nieuws- en informatie site en verslaat daarmee dagbladensites en NOS Teletekst online.

Dit blijkt uit recente cijfers van Nielsen//NetRatings. Bij de sites van de dagbladen zijn de ?marktaandelen? te vergelijken met de oplagecijfers van de gedrukte versies. De enige uitzondering is NRC Handelsblad dat het online relatief goed doet. De enige niet-Nederlandse site die de top tien haalt is cnn.com, meer dan 100.000 Nederlanders volgden in februari het nieuws op deze Amerikaanse site.

Van alle top nieuwssites per land trekt guardian.co.uk het meeste bezoekers van buiten de eigen regio, gevolgd door het Australische Abc.net.au. ?Dit overzicht maakt duidelijk dat het bijna essentieel is om een Engelstalige site te hebben om internationaal een sterke positie op te bouwen? aldus Andr? Rewijk van Nielsen//NetRatings.

image

Bronnen:
http://nu.nl/
http://www.adformatie.nl/

Update
Aardige discussie @ Internetjournalist:
Er is iets mis met het referentiekader


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.