Nomineer de e-mail m|v van het jaar en de beste e-mailcampagne van 2014!

Nomineer de e-mail m|v van het jaar en de beste e-mailcampagne van 2014!

Welke e-mailcampagne is een inspiratie voor de branche? En welke online marketeer heeft het afgelopen jaar een bijzondere prestatie geleverd op het gebied van e-mailmarketing? De keuze is aan jou! Nomineer nu collega’s (of jezelf), die zich creatief hebben onderscheiden op e-mailmarketingvakgebied. En heb je daarnaast in het afgelopen jaar een e-mailcampagne ontwikkeld die een inspiratie is voor de branche? Dan is dit je kans om de plek in de spotlight te veroveren. Het nomineren van kandidaten en indienen van e-mailcampagnes kan tot 12 mei aanstaande via http://www.emailsummit.nl/awards - en kost slechts 3 minuten van je tijd.

Criteria ‘e-mail m|v van het jaar’

Voor de e-mail m|v van het jaar award is de vakjury op zoek naar online marketeers die zich in het afgelopen jaar hebben onderscheiden op basis van creativiteit, lef en doorzettingsvermogen. Zij moeten een voorbeeld zijn voor de branche en opvallende resultaten binnen de online marketingsector hebben behaald. Uit de vele nominaties die worden ingezonden door de branche zal de jury drie kandidaten selecteren die kans maken om Wouter Hosman (2organize), Martin Boschhuizen (Albelli) en Wouter Blok (Easytobook) op te volgen.

Nomineer hier een e-mailmarketeer voor e-mail m|v van het jaar!

Criteria ‘e-mailcampagne van het jaar’

Voor de e-mailcampagne award is de jury op zoek naar e-mailmarketingcampagnes die zowel effectief als innoverend zijn. Daarnaast moet de e-mailing een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de totale communicatiestrategie. Onderdelen als conversie, click- en openrates, functionaliteit, testing en visuals staan bij de case-beoordeling centraal. Voor meer informatie over alle criteria en het indienen van campagnes kan men terecht op http://www.emailsummit.nl.

Nomineer hier een campagne voor e-mailcampagne van het jaar!

EMAIL SUMMIT 2014

Breng hier je nominaties uit!

De vakprijzen voor de beste e-mailcampagne en de e-mail m|v 2014 worden dinsdagavond 10 juni uitgereikt tijdens de EMAIL SUMMIT @ward Night. De uitreiking van de @wards is het startsein voor het toonaangevende e-mailmarketingcongres EMAIL SUMMIT dat DDMA, in samenwerking met haar Council E-mail, op woensdag 11 juni 2014 voor de vierde jaar op rij organiseert. Inschrijven voor het congres is nu mogelijk!


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.