Nokia telefoon is om te toveren in leugendetector

5 oktober 2003, 16:40

Justitie en politie hadden ze al langer, nu kunnen ook gewone burgers hun eigen leugendetector aanschaffen. Agile Mobile komt met een speciale applicatie voor de Nokia 7650, 3650 en 6600. Hierdoor heb je zo een mobiele leugendetector.

De Agile Lie Detector werkt volgens hetzelfde principe als de reguliere leugendetectors. Het is namelijk bekend dat liegende mensen stress ervaren. Dit is onder andere te merken in hun stem en de Agile Lie Detector kan derze stress erkennen.

De Lie Detector laat deze stress door middel van een grafiek zien op het display van een van de Nokia smartphones. Helaas moet men wel over een handsfree kit beschikken om iemand te testen.

Agile kan helaas niet garanderen dat de leugendetector waterdicht is. De Lie Detector is dan ook puur bedoeld voor consumentengebruik en is niet geldig in de rechtszaal.

[Bron: MSN.nl]

Werkzaam bij TNS Singapore als Senior Manager Interactive op het gebied van (nieuwe) media en emerging technologies. Met name gespecialiseerd in het toepassen van nieuwe onderzoeksmethoden en -technieken.

Categorie
Tags

1 Reactie

    Jos Spierings

    Send me details and prices


    29 augustus 2005 om 17:56

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!