• Mobile
    wordt gesponsord door

Nokia telefoon is om te toveren in leugendetector

Nokia telefoon is om te toveren in leugendetector
,

Justitie en politie hadden ze al langer, nu kunnen ook gewone burgers hun eigen leugendetector aanschaffen. Agile Mobile komt met een speciale applicatie voor de Nokia 7650, 3650 en 6600. Hierdoor heb je zo een mobiele leugendetector.

De Agile Lie Detector werkt volgens hetzelfde principe als de reguliere leugendetectors. Het is namelijk bekend dat liegende mensen stress ervaren. Dit is onder andere te merken in hun stem en de Agile Lie Detector kan derze stress erkennen.

De Lie Detector laat deze stress door middel van een grafiek zien op het display van een van de Nokia smartphones. Helaas moet men wel over een handsfree kit beschikken om iemand te testen.

Agile kan helaas niet garanderen dat de leugendetector waterdicht is. De Lie Detector is dan ook puur bedoeld voor consumentengebruik en is niet geldig in de rechtszaal.


[Bron: MSN.nl]


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Send me details and prices

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.