• Mobile
  wordt gesponsord door

Nokia pakt fors uit met 20 lives game

Nokia pakt fors uit met 20 lives game
, ING Groep
@evr

Nokia start vanaf 19 september met 20 lives, een spel waarbij deelnemers de mogelijkheid hebben om in het leven te stappen van ??n van de 20 karakters. Eerder had Nokia veel succes met de Nokia game.

Heikki Tarvainen, Vice President of Marketing Nokia:“All of us have sometimes dreamed of being someone else. With Nokia 20Lives we want to offer this fascinating experience to mobile phone users. Nokia 20Lives is more than a game - it is a unique opportunity to connect to other people’s experiences and try their life for one whole day. We believe that the unique concept of Nokia 20Lives presents a refreshing new way of connecting people with Nokia products and the Nokia brand, and provides innovative interaction possibilities.”

Tijdens het spel brengt Nokia je random in het leven van ??n van de 20 karakters. Je ziet de wereld vanuit dit karakter, ontmoet vrienden, doer zijn/haar werk en neemt beslissingen. Afhankelijk van de keuzes heb je succes of niet.  De 20 karakers zijn een kleurrijke mix uit de wereld van media, muziek, film en mode van verkopers, actrices, playboys tot paparazzi fotografen. Deze karakter zullen gedurende het spel met elkaar in contact komen.

In het spel wordt gebruikt gemaakt van o.a. SMS, email, voice messages en video. Naast Nokia telefoon zijn er ook prijzen gerelateerd aan het leven van ‘??n van de 20 karakters, zoals een Formule 1 weekend in Monaco, te winnen.

Registratie voor Nokia 20lives start op 29 augustus. Het spel zelf start 19 september en loopt tot 11 oktober. Helaas is op dit moment de 20Lives-site nog niet beschikbaar.

bron: Nokia


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • ...en dit is niet het enige multiplayer mobile game : er komt nu ook een Nederlandse uit !

  geplaatst op
 • hallo, ik heb me net aangemeld voor die prijsvraag, en kreeg drna een telefoontje, lieten ze eerst muziek horen, en daarna hoorde je dan zo'n stem die wat zei over die prijsvraag, en dat ik naar een site moest gaan, maar ik kon het niet goed horen. ik weet niet of het wel echt is, maar het was wel wazig, en ik heb ook geen mailtje ontvangen van nokia dus?

  geplaatst op
 • Misschien is dit beter ?

  Ik heb het een paar dagen geleden ontdekt en er is nu meer tekst te lezen :
  http://www.theblackbeardconnection.com/

  geplaatst op
 • kijk eens op www.nogaworld.nl en laat je begeleiden door medespelers

  geplaatst op
 • Voorproefje van BB : http://proteqdirect.emessaging.nl/ext.dll?ID=3B1oht2to3333U

  Idee is om door een verkorte versie van het spel mensen enthousiast te krijgen voor het werkelijke spel. Aardige prijsjes en een lekker tunetje die het wat spannender maakt.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.