Nog een keer Kraftwerk!

Nog een keer Kraftwerk!

KraftwerkMorgenavond speelt de legendarische Duitse band Kraftwerk in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Deze pioniers in de electronische muziek hebben met nummers als Computerwelt, Heimcomputer en Autobahn niet alleen mijn muzieksmaak mede bepaalt maar zijn vooral van doorslaggevende invloed geweest op de ontwikkeling van muziekstromingen als hip hop, elektro en techno.

In het VPRO-programma RAM van afgelopen week werd geanalyseerd hoe het heeft kunnen gebeuren dat vier ‘robotten’ uit Duitsland aan de wieg hebben gestaan van de zwarte elektronische dansmuziek. Voor de liefhebbers die het hebben gemist, het tv-programma kan nog online worden bekeken via de website van de VPRO.


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

  • Whoohoo, I'm gonna see them on Wednesday in Barcelona!

    geplaatst op
  • Damn, lucky you! I've even missed the opportunity to get a ticket for the concert in Amsterdam :(

    geplaatst op
  • I missed te ultimate ticket - Valentines day here in Copenhagen, and the day after it sold out too. Hence Barcelona. :)

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.