Nog twee weken early bird-korting op congrestickets #adv

17 december 2019, 09:59

Hoe maak je van je intranet het startpunt voor verbetering? Wat kun je opsteken van Coca-Cola’s digital workplace? En hoe zet je jouw intranet effectief in voor ’talent mapping’? De antwoorden op deze vragen (en meer) krijg je op Congres Intranet & Digital Workplace 12 maart. Wil je er bij zijn? Profiteer t/m 31 december van early bird-korting: maar €190,- voor een ticket.

Boek meteen early bird-tickets

De twaalfde editie van Congres Intranet & Digital Workplace is een congres vol keynotes van experts, inspirerende sessies van ervaringsdeskundigen en momenten om te netwerken met mensen uit je vakgebied. Benieuwd welke sprekers er tot nu toe op de planning staan.

Beter met intranet

Keynotespreker Lee Bryant van Postshift staat in zijn keynote stil bij ‘improvement missions’: verbeterinitiatieven die je uitvoert met gepassioneerde, innovatieve gebruikers. Niet eenmalig, maar doorlopend. Zo wordt je intranet de springplank voor continue verbetering in je organisatie.

“Zo wordt je intranet de springplank voor continue verbetering in je organisatie”

Leren van succes

Keynotespreker Toby Ward (Digital Media) richt zich vooral op intranet- en digital workplace-succesverhalen. British Airways, Coca-Cola, Duke Energy, Liberty Mutual, Lockheed Martin… allemaal komen ze aan bod. Ward licht toe waarom wat zij doen, zo goed werkt én benoemt de lessen die jij ervan kunt leren.

Een wereldwijd kantoor

Naast de keynotes, zijn er de kleinere, interactievere breakoutrondes. Een onderwerp dat daar in de schijnwerpers staat, is Office 365. Joris Kok (ING) vertelt waarom de bank van intranet afstapte en het product van Microsoft koos. Waarom is Office 365 nou juist de tool die ING koos om zeventigduizend medewerkers met elkaar te verbinden, overal ter wereld?

Bekijken welke andere sprekers er komen? Zien hoe het programma in elkaar steekt? Of je tickets kopen? Bezoek congresintranet.nl. Als je er vóór 31 december bij bent, profiteer je van fikse early bird-korting.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!