Nike vs Jaffe Juice

9 mei 2005, 03:15

Na het prachtige shot van Tiger Woods maakte Joseph Jaffe eerder een korte filmpje/commercial voor Nike. Inmiddels heeft Nike haar eigen versie gemaakt en houdt Joseph een poll op zijn weblog om te achterhalen welke versie beter is.

Mooie homage aan Consumer Generated Media.

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

4 Reacties

  Mike

  Erg jammer dat Nike eigenlijk de hele commercial verprutst door het tempo eruit te halen met om de 3 seconden een stom zwart scherm met wat suffe golfquotes. In mijn mening hadden ze het werk van Joseph moeten respecteren en die reclame moeten ‘airen’, maarja wie ben ik?


  9 mei 2005 om 06:20
  Benjamin

  Ja de officiële clip verliest zijn kracht door de onderbrekingen. De versie van Jaffe was veel krachtiger door zijn eenvoud.


  9 mei 2005 om 09:12
  Kasper Katje

  Typisch staaltje van ‘heel erg jammer’ inderdaad. De hele dynamiek is eruit.


  9 mei 2005 om 09:42
  schief

  hmmm, vond hem juist wel erg leuk. Die van Jaffe ook, trouwens, maar ik waardeer de humor van deze wel.


  9 mei 2005 om 10:07

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!