Nieuwe webloguitgeverij Zeenz.nl gelanceerd

Nieuwe webloguitgeverij Zeenz.nl gelanceerd

Nieuwe webloguitgeverij Zeenz.nl gelanceerdNa Blogo.nl, Blog.nl en Small Media Group, is deze week de vierde Nederlandse webloguitgeverij gelanceerd: Zeenz.nl.

In tegenstelling tot de eerder genoemde webloguitgeverijen is Zeenz.nl al vanaf februari 2004 een uitgever van nieuwsbrieven. De uitgever heeft echter het roer omgegooid. De bestaande redactie, allen met ruime schrijfervaring en passie voor het onderwerp waarover ze schrijven, zal het schrijfwerk voor 18 onderwerpen op zich nemen. Zeenz.nl wil het aantal weblogs snel uitbreiden met nieuwe titels. De uitgever van Zeenz.nl, Tera.nl bv, geeft een 50-tal fora uit over een groot aantal onderwerpen. Doel is om bij ieder forum een weblog te realiseren met meerdere schrijvers (deskundigen) en een actueel aanbod van onderwerpen.

Lucas (en alle bloggers), heel veel succes!


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • tof concept. ik ben fan

  geplaatst op
 • Zeenz is zo te zien erg populair. Werkelijk niemand die er reageert op de berichten.

  geplaatst op
 • Stefan, die is te makkelijk. Zeenz is gisteravond live gegaan waarbij de berichten uit de emailnieuwsbrieven zijn omgezet naar weblogformat. Maw, vanaf vandaag kan er pas worden gereageerd. Traffic en reacties zullen dus net als bij andere startende weblogs opgebouwd moeten worden. Maar aangezien ze een bestaand mailingbestand hebben verwacht ik wel een vliegende start.

  Lucas of Martijn, kunnen jullie daar la wat over zeggen?

  geplaatst op
 • Tot op heden zijn wel al een paar persberichten verstuurd, maar de 15.000 mensen die voorheen alleen de nieuwsbrief kregen hebben nog geen bericht ontvangen van deze update.
  Dus de bezoekersaantallen zijn nog even beperkt (en onze eigen postings ook).
  We zetten nog een paar puntjes op de i.

  Over - ik denk een weekje - weer even kijken Stefan, of er dan reacties zijn... ;-)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.