Nieuwe site Nieuwsoverzicht.net online

22 april 2003, 19:26

Surfers kunnen voortaan via de site nieuwsoverzicht.net een overzicht krijgen van een ruime verzameling nieuwsbronnen uit binnen- en buitenland. De overzichten bestaan uit de meest recente ‘headlines’ van de betreffende bronnen. De site wordt iedere 10 minuten geupdate en is dus altijd actueel.

Nieuwsoverzicht.net is een initiatief van de 22-jarige student/ondernemer Bart Kappenburg uit Groningen: “Nieuwsoverzicht.net is een welkome aanvulling op het huidige aanbod van nieuws op het internet. Het is een uitstekend punt om je dag mee te beginnen of te eindigen. Door de overzichtelijkheid ben je snel op de hoogte van het laatste nieuws.”

De surfer kan zelf een overzicht van zijn/haar favoriete nieuwsbronnen samenstellen. Zo wordt bij de opening van de website direct de voor hem/haar relevante nieuwsitems getoond. Net zo makkelijk kunnen de gekozen nieuwsbronnen weer uit de favorieten worden verwijderd.

De site wordt binnenkort uitgebreid met diverse nieuwsbronnen, die overigens op aandragen van de bezoekers kunnen worden toegevoegd. Tevens zal er een emailservice worden ontwikkeld die de bezoeker op verzoek een overzicht stuurt met een overzicht van de voor hem/haar relevante koppen. Er kan worden gekozen uit een ochtend-, middag-, of avondeditie.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!