Nieuwe Nederlandse webloginiatieven

Nieuwe Nederlandse webloginiatieven

Ik heb het al eens vaker geschreven, het aantal nieuwe Nederlandse webloginiatieven is niet meer bij te houden. Vandaag maar liefst 3 berichten in mijn mailbox over nieuwe iniatieven:

  • Active 24 komt met een blogzender, met naast tekst en beeld ook podcast (audio) en vodcast (video). Ter introductie van deze blogservice zoekt Active 24 verslaggevers. Ze krijgen de kans om verslag te doen van de hcc!dagen in tekst, beeld, audio en video. Hiervoor stelt Active24 per verslaggever een camerateam ter beschikking. De content kan ook via een mobiele telefoon op het blog worden geplaatst (mobile blog).
  • Independer en Blogo.nl zijn vandaag onder de naam zorgverzekering.blogo.nl een weblog gestart over de nieuwe zorgverzekering. Doel van dit weblog is het bieden van heldere en onafhankelijke informatie over de nieuwe zorgverzekering.
  • Eerder deze week lanceerde Telegraafdochter Chapeau!, een magazine over het goede leven in Limburg, in samenwerking met Blog.nl een weblog onder de naam chapeauvoorlimburg.blog.nl.

Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 8 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.