Nieuwe gadgetsblog met spelvout in naam

Nieuwe gadgetsblog met spelvout in naam
, Carl Mangold

Theo van Vugt schrijft op Molblog over een nieuw marketing, communicatie en gadgetsblog, met de naam ‘Early Adaptors’. En wat mij daarbij opvalt is dat het blijkbaar niemand ánders opvalt dat die naam verkeerd gespeld is. Een adaptor is namelijk een spanningsomzettertje; iemand die voorop loopt in het oppikken van trends noem je een ‘early adopter’.


Geplaatst in

DelenEr zijn 9 reacties op dit artikel

 • das juist de grap ;-)

  geplaatst op
 • To adapt is ook wel aanpassen aan je omgeving. Het hóeft dus geen spelfout te zijn,

  geplaatst op
 • Heb zojuist de nieuwe weblog earlyadaptors.nl bekeken. Even wennen aan het format maar het ziet er goed uit. Heb uiteraard de RSS-feed inmiddels toegevoegd aan mijn lijstje.

  geplaatst op
 • En dan heb je nog ook altijd de early adapters. Beide verschrijvingen zijn veelgemaakte fouten...

  geplaatst op
 • Enkele maandjes nu zijn wij de eigenaar van earlyadopter.nl en earlyadopters.nl, geen gadgetblog, maar een gadget winkel.

  geplaatst op
 • how is going to be different from marketingfacts? Not clear to me...but perhaps I am reading too many blogs already.

  geplaatst op
 • Jonathan, there are more than 50 Dutch marketing & communication blogs. They all have their own focus and it seems this one is focused on communication while Marketingfacts is focused on interactive marketing and web 2.0 in particular.

  geplaatst op
 • Marco, heb je in mijn hoofdredactioneel commentaar in die nieuwe FZ 4 die ik je heb gegeven ook deze twee fijne woorden zien staan? Ahum. Ik ben duidelijk ook geen early adapter, laat staan een early adopter.

  geplaatst op
 • Spelvout is overigens ook fout...

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.