Je bekijkt een artikel van Spotler
partner

Nieuw: Nederlandse E-mail Marketing Benchmark 2023

De Nederlandse E-mail Marketing Benchmark geeft ook dit jaar een betrouwbaar en volledig overzicht van de Nederlandse e-mail activiteiten in 2022.

18 april 2023, 08:55

De benchmark wordt ondersteund door een onderzoeksrapport waarin de opstellers de belangrijkste cijfers toelichten. De Nederlandse E‑mail Marketing Benchmark 2023 is samengesteld uit de data van Spotler Mail+ en Spotler Webpower. Voor deze benchmark zijn 1,1 miljoen campagnes van 6.039 bedrijven geanalyseerd. In totaal zijn ruim 18,4 miljard mails opgenomen in de benchmark.

Deze benchmark biedt je:

  • Een betrouwbaar en volledig overzicht van de Nederlandse e‑mail activiteiten in 2022
  • Een totaaloverzicht van 24 onderzochte branches, met selectiemogelijkheden op specifieke branches
  • Een vergelijking met alle historische e‑mail gegevens die teruggaan tot 2015
  • 10 learnings waar je direct mee aan de slag kunt!

* In dit document presenteren we de leukste en belangrijkste cijfers en learnings uit de benchmark. In een online omgeving via dit document kun je de complete benchmark bekijken.

Download de learnings en bekijk de benchmark

Spotler ontwikkelt en levert e-mail marketing automation software en helpt meer dan 5.000 gebruikers in Nederland om e-mail marketing en marketing automation effectief in te zetten. Spotler levert hiervoor niet alleen de software, maar ook de services die nodig zijn om succesvol te starten en daarna meer rendement te halen uit deze kanalen.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!