Je bekijkt een artikel van Spotler
partner

Nieuw: Nederlandse E-mail Marketing Benchmark 2023

De Nederlandse E-mail Marketing Benchmark geeft ook dit jaar een betrouwbaar en volledig overzicht van de Nederlandse e-mail activiteiten in 2022.

18 april 2023, 08:55

De benchmark wordt ondersteund door een onderzoeksrapport waarin de opstellers de belangrijkste cijfers toelichten. De Nederlandse E‑mail Marketing Benchmark 2023 is samengesteld uit de data van Spotler Mail+ en Spotler Webpower. Voor deze benchmark zijn 1,1 miljoen campagnes van 6.039 bedrijven geanalyseerd. In totaal zijn ruim 18,4 miljard mails opgenomen in de benchmark.

Deze benchmark biedt je:

  • Een betrouwbaar en volledig overzicht van de Nederlandse e‑mail activiteiten in 2022
  • Een totaaloverzicht van 24 onderzochte branches, met selectiemogelijkheden op specifieke branches
  • Een vergelijking met alle historische e‑mail gegevens die teruggaan tot 2015
  • 10 learnings waar je direct mee aan de slag kunt!

* In dit document presenteren we de leukste en belangrijkste cijfers en learnings uit de benchmark. In een online omgeving via dit document kun je de complete benchmark bekijken.

Download de learnings en bekijk de benchmark

Spotler NL ontwikkelt en levert verschillende SaaS-oplossingen. Met Spotler komen klanten snel en gemakkelijk met hun eigen publiek in contact. De innovatieve marketingtechnologie van Spotler stelt klanten in staat om gepersonaliseerde ervaringen te bieden in elke fase van de klantreis. Spotler levert hiervoor niet alleen de software, maar ook de services die nodig zijn om dit succes mogelijk te maken. Ruim 5.000 gebruikers zijn met Spotler NL relevant voor hun doelgroepen.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!