Je bekijkt een artikel van Spotler
partner

Nieuw: Nederlandse E-mail Marketing Benchmark 2022 #adv

31 maart 2022, 05:59

Spotler presenteert de Nederlandse E‑mail Marketing Benchmark 2022, die is samengesteld uit de data van de E‑mail Service Providers Spotler Nederland en Tripolis. Voor deze benchmark zijn 986k campagnes van 5.525 bedrijven geanalyseerd. In totaal zijn ruim 15,9 miljard mails opgenomen in de benchmark.

De benchmark geeft een betrouwbaar en volledig overzicht van de Nederlandse e‑mail activiteiten in 2021 en wordt ondersteund door een onderzoeksrapport waarin de opstellers van de benchmark de belangrijkste cijfers toelichten. Ook lees je hierin 10 belangrijke learnings voor de online marketeer en communicatieprofessional.

Download de learnings en bekijk de benchmark

 

Spotler NL ontwikkelt en levert verschillende SaaS-oplossingen. Met Spotler komen klanten snel en gemakkelijk met hun eigen publiek in contact. De innovatieve marketingtechnologie van Spotler stelt klanten in staat om gepersonaliseerde ervaringen te bieden in elke fase van de klantreis. Spotler levert hiervoor niet alleen de software, maar ook de services die nodig zijn om dit succes mogelijk te maken. Ruim 5.000 gebruikers zijn met Spotler NL relevant voor hun doelgroepen.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!