Nieuw! MrVeiling.nl

5 augustus 2014, 12:43

Omdat ze alle centenveilingen in Nederland niet betrouwbaar genoeg vonden, is Bram van der Veer met zijn team bij REBEL Internet een nieuw concept begonnen: MrVeiling.nl. Hier kun je veilig bieden op populaire producten, zonder bijkomende kosten.

Bram van der Veer, waar moeten we je van kennen?

MrVeiling.nl is opgericht door mij (Bram van der Veer) en mijn team, samen REBEL Internet. Wij zijn al ruim 5 jaar actief in de online marketing, met websites als vouchercode.nl (een kortingenwebsite) en vergelijkingssites als rechtsbijstandsverzekering.net.

Wat is het idee achter MrVeiling.nl?

Via MrVeiling kunnen bezoekers tegen lage kosten producten winnen in veilingen. We veilen populaire producten zoals een Macbook, een Xbox One of een Mediamarkt cadeaubon, die uiteindelijk gewonnen worden voor bedragen tussen gemiddeld de € 0,50 en € 15,00. Hoe dit mogelijk is? Een bod breng je uit met een biedpunt, welke gekocht kunnen worden voor € 0,60 per stuk.

Bij ieder uitgebracht bod verdienen wij het product dus weer terug. Er is altijd een kans dat je als bieder de veiling niet wint. Als je niet wint, kun je het veilingproduct alsnog gewoon kopen, waarbij het geld dat je aan de biedpunten hebt besteed van de prijs wordt afgetrokken.

Waarom zijn jullie MrVeiling.nl gestart?

Tot voor kort waren alle centenveilingen die in Nederland actief waren nogal schimmig: het was vaak niet duidelijk wie erachter zat, wanneer veilingen nu precies afliepen en welke bijkomende kosten er na winst van een veiling waren. Wij zagen hier een gat in de markt, door juist wel heel open en eerlijk te zijn.

Zo hebben wij een telefoonlijn opgezet die dagelijks bereikbaar is, kan men de gezichten achter de website zien en hebben wij ons adres duidelijk op de website staan. Onze payoff is dan ook: ‘MrVeiling.nl, de eerlijke centenveiling’.

Welke ‘marketingfacts’ kun je ons geven?

Sinds onze lancering begin mei is het hard gegaan. Inmiddels bezoeken maandelijks ruim 25.000 mensen MrVeiling.nl en hebben we vele duizenden leden. We zijn constant bezig met de verdere ontwikkeling van de website, we schatten dat we inmiddels tot de top 3 centenveilingen van Nederland behoren.

Waar staat MrVeiling.nl over een jaar?

MrVeiling.nl heeft als doel de grootste centenveiling van Nederland te worden en om daarna de concurrentie aan te gaan met traditionele veilingenwebsites als Vakantieveilingen.nl. Gezien de enthousiaste reacties van onze bezoekers gaat dit zeker lukken. Daarnaast zullen we tegen die tijd samenwerken met enkele grote partijen en zo ons bezoekers nog veel meer interessante producten kunnen aanbieden.

Sanne Roeling
Online projectmarketeer bij Sizigy

Is net zo graag online als offline. Wil jou verbeteren op taalgebied. Verdoet haar tijd op Twitter en Instagram. Crazy cat lady in hart en nieren.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!