Nederlandstalig boek over weblogs

Nederlandstalig boek over weblogs

Om de wereld van weblogs te ontdekken brengt Pearson Eduction Benelux het praktische boek Snel op weg Express - Weblogs van auteur Rogier Mostert uit. Dit boek is bedoeld voor iedereen die ge?nteresseerd is in weblogs en er zelf mee aan de slag wil. Alle belangrijke facetten die te maken hebben met webloggen komen ter sprake. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en interviews met toonaangevende bloggers, leert de lezer waar deze op moet letten en hoe hij zijn eigen weblog succesvol kunt maken.

Heb het boek zelf nog niet gezien of gelezen dus ik ben benieuwd naar de reacties van degenen die het al wel hebben gelezen.


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Ik weet al wel dat er een verschrikkelijk interessant stuk over videobloggen in staat :-)

  geplaatst op
 • Mmm, Frank, jij komt in dit boekie te staan hoor. :-)

  geplaatst op
 • Collegabloggers Hans, Frank en Pierre hebben het boek ook ontdekt ;-)

  About:blank heeft er een inmiddels review over geschreven. Eindconclusie: "Het is te saai voor een bestaande weblogger, en te luchtig om als weblog-nono echt aan de slag te gaan. Voor de mensen die aan het handje naar web-log.nl meegenomen willen worden zou het misschien een uitkomst bieden, en zoals gezegd is het voor de web-streepje-loggers ook wel handig als ze hun vleugels willen uitslaan."

  geplaatst op
 • Als je het over nu duvel hebt. Vanmorgen lag het boek in de bus. Zal het dan ook zeker lezen zodat ik er een eigen oordeel over kan geven. Ik moet zeggen dat het er op het eerste gezicht goed verzorgd uitziet. Op de inhoud kom ik later terug!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.