• Mobile
    wordt gesponsord door

N-Gage verkoopcijfers teleurstellend

N-Gage verkoopcijfers teleurstellend
,

De eerste verkoopcijfers van de N-Gage in Groot Britanni? zijn volgens de site Gamesindustry.biz teleurstellend. In de week van de lancering werden slechts vijfhonderd exemplaren van de ?Game Deck? verkocht in 6.000 verschillende verkooppunten (games-winkels).

In de cijfers zijn nog niet de verkoopaantallen van de telefoonwinkels verwerkt. Naar verwachting zullen daar ook redelijk wat N-Gage toestellen verkocht worden. In het bericht worden de verkoopcijfers van de N-Gage vergeleken met die van de GameBoy Advance. De trieste conclusie is dat de verkoop-ratio van 30:1 in het voordeel is van de GameBoy.

Het N-Gage spel Tomb Raider neemt vooralsnog de nummer ??n positie in op de N-Gage top tien. Super Monkey Ball en Sonic N staan op op respectievelijk plaats twee en drie. Gamesindustry benadrukt dat de verkoopcijfers van de games in de top tien gekoppeld moeten worden aan het feit dat de N-Gage wordt verkocht met gebundelde games. De verkoopcijfers van de losse N-Gage games zijn hierdoor vertekend.

(Bron: Planet.nl)


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Het is belangrijk op de opties van achtergronmuziek marketing en geur marketing open te houden. Zo is uit onderzoek gebleken dat achtergronmuziem marketing een direct effect heeft op de verkoopcijfers! Geur marketing zou een zelfde soort effect hebben, maar er is daar nog niet optimaal onderzoek dnaar gedaan.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.