• Mobile
    wordt gesponsord door

MySpace via mobiele telefoon

MySpace via mobiele telefoon

MySpace via mobiele telefoonNog meer nieuws uit de mobiele wereld. Tweakers meldt dat gsm-fabrikant Helio LLC gisteren twee toestellen heeft gepresenteerd die speciaal ontwikkeld zijn om samen te werken met het social network MySpace.

De Helio-dienst om van het online portaal gebruik te kunnen maken zal in het voorjaar gelanceerd worden in de Verenigde Staten. Er werden nog geen prijzen bekendgemaakt. MySpace Mobile wil het succesvolle concept van een sociaal netwerk naar de mobiele telefoons brengen. Met de Helio-gsm’s krijgen de 55 miljoen MySpace-gebruikers mobiel toegang tot hun MySpace-mailbox, kunnen ze MySpace-blogs lezen en berichten posten, foto’s en profielen bekijken en communiceren met andere gebruikers die online zijn.

Hoe lang zal het nog duren voordat alle ‘online applicaties’ ook op ons mobieltje beschikbaar zijn?


DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.