MSN test nieuwe (search) homepage

MSN test nieuwe (search) homepage
,

Microsoft is aan het testen met een nieuwe homepage waarin de nieuwe MSN search is ge?ntegreerd. Slechts enkele bezoekers krijgen hem te zien als ze op de homepage van msn komen. Het meest opvallende verchil is (uiteraard) dat de seach bar veel meer nadruk krijgt.

De beta van de MSN search was al langer bereikbaar, maar tot op heden is de nieuwe MSN search nog niet bereikbaar voor gebruikers die zoeken via de homepage. Het lijkt er dus op dat het niet lang meer duurt voordat ze “echt” live gaan.


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 1 reacties op dit artikel

  • Ik vond de oude MSN-portal best wel goed (is niet voor niets een populaire site). Wat betekent meer ruimte voor search voor de andere onderdelen van de portal?

    Ik ben benieuwd naar de resultaten in marktaandeel in search-technologie. Ik hoop dat Google kiest voor de aanval en met een eigen portal komt voor verschillende diensten.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.