MSN en de toekomst van search

MSN en de toekomst van search

Deze week is de MSN Search Champs in Seattle gestart. Op uit-nodiging van Microsoft discussieren internationale search experts over de toekomst van search. En met enige trots kunnen we melden dat vanuit Nederland Paul Aelen (Checkit) als een van de weinige Europese genodigden daarbij aanwezig is. In totaal zijn circa dertig experts uitgenodigd.

Zet ‘m op Paul en uiteraard verwachten we een uitgebreid verslag van je als je weer terug bent in Nederland!


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Interessant! Weet iemand eigenlijk op basis waarvan de experts zijn uitgenodigd? Het hebben van een search blog? Het hebben van een zoekmachine marketing bureau? Wie heeft uberhaupt de selectie gemaakt?

  Ben uiteraard ook benieuwd naar het verslag van Paul!

  geplaatst op
 • Peter, wat ik er van begrepen heb zijn het vooral (of alleen?) webloggers geweest die zijn uitgenodigd door Microsoft om de nieuwe MSN Search te testen. Microsoft hoopt uiteraard dat deze webloggers de boodschap verder verspreiden. Zie bijv. CBS Marketwatch.

  geplaatst op
 • hmmm.... dan mis ik in het lijstje toch wel een aantal prominente internationale blog grootheden. Ik zou dan toch denken aan Andy Beal, of zeker John Battelle. En dat zijn er dan nog maar enkele...

  Wel een goed initiatief overigens van MS.

  geplaatst op
 • Ik ben er ook ;-)

  geplaatst op
 • Sorry Steven, had het lijstje met deelnemers doorgenomen en je niet direct herkend als Nederlander. Zal uiteraard de komende dagen je weblog in de gaten houden!
  http://bink.nu/

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.