Monique van de Ven niet langer gezicht FBTO

Monique van de Ven niet langer gezicht FBTO

Verzekeringsmaatschappij FBTO en Monique van de Ven zijn uit elkaar gegaan. Dat heeft het bedrijf donderdag bekendgemaakt. De actrice was sinds 1995 het boegbeeld van FBTO. Zowel moederconcern Achmea als Van de Ven vonden dat de samenwerking lang genoeg had geduurd.

Inmiddels loopt de eerste reclamecampagne van FBTO zonder de bekende actrice. Wel heeft de verzekeraar een andere bekende Nederlander aangetrokken. Zanger Bennie Jolink heeft de nieuwe spot ingesproken. Hij wordt echter niet het nieuwe gezicht van FBTO, want hij blijft buiten beeld.

Van de Ven speelde de hoofdrol in meer dan dertig reclamespotjes van FBTO. Dat leidde eind jaren negentig tot een klein relletje. Het verzekeringsvakblad VVP onthulde dat Van de Ven haar hypotheek bij Aegon had lopen en niet, zoals zij in de reclame beweerde, bij FBTO.

Bron:
http://www.telegraaf.nl/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.