• Mobile
    wordt gesponsord door

Mobieltjes met camera booming

Mobieltjes met camera booming
,

In Japan is inmiddels 96% van de mobiele telefoons die te koop liggen voorzien van een camera. In de US is dit nog niet de helft. Met deze nieuwe trend ontstaan hele nieuwe problemen, zoals: wat te doen met mobieltjes in de Gym?


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Uit het AD van afgelopen week:

    Wereldwijd neemt de verkoop van cameratelefoons een hoge vlucht. Volgens het Britse onderzoeksbureau Canalys steeg het aantal verkochte exemplaren in Europa, het Midden-Oosten en Afrika met 166 procent in vergelijking met de eerste drie maanden van dit jaar. In Nederland hebben 11,9 miljoen mensen een mobieltje. "Van de huidige verkochte mobieltjes schatten we dat ongeveer 10 tot 15 procent cameratelefoons zijn, maar dat percentage zal snel oplopen", zegt Ed Achterberg van Telecom.paper dat onderzoek doet naar de Nederlandse mobiele telefoonmarkt.

    De populairste merken zijn volgens Tiemessen Samsung en SonyEricsson omdat zij een 65.000 pixels kleurendisplay op hun mobieltjes hebben. Hierdoor zijn de foto's op deze toestelletjes beter. Nokia is nog wel de grootste producent van cameratelefoons.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.