• Mobile
    wordt gesponsord door

Mobiele operators raken veel SMS-berichten kwijt

Mobiele operators raken veel SMS-berichten kwijt

Elke maand gaan miljoenen SMS-berichten verloren in de Verenigde Staten doordat mobiele operators de berichten kwijt raken.

Dat blijkt uit een vandaag gepresenteerd onderzoek dat is uitgevoerd door Keynote Systems, een bedrijf dat prestaties op internet meet. Volgens de studie gaat 7,5 procent van alle verstuurde SMS-berichten verloren.

Volgens een schatting van de Cellular Telecommunications & Internet Association werden in Amerika in de maand juni van 2002 bijna een miljard SMS-berichten verstuurd. AT&T Wireless Services kan bogen op de beste prestatie met het minste verlies van berichten. Binnen het eigen netwerk ging slechts 2,2 procent van de berichten verloren. Van de berichten verstuurd naar gebruikers op andere netwerken ging 4,5 procent verloren.

T-Mobile USA, de op vijf na grootste mobiele aanbieder in de VS presteerde het slechtst volgens de onderzoekers. Slechts 86 procent van de door gebruikers verzonden berichten kwam ook aan. Keynote verstuurde 26 duizend testberichten in twee weken in december.

Bron:
http://www.automatiseringsgids.nl


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.