• Mobile
    wordt gesponsord door

Mobiel web hit bij Britten

Mobiel web hit bij Britten
, Saristos
@saristos

Mobiele bellers in Groot-Brittanni? hebben in de maand januari 524 miljoen internetpagina’s gedownload op hun mobiele telefoon.

Dit is een toename van een kwart vergeleken met een maand eerder. Dit blijkt uit cijfers van de Britse Mobile Data Association (MDA).

Het aantal webpagina’s dat gemiddeld per dag via een mobiele telefoon werd opgevraagd komt neer op 17 miljoen. In december 2002 was dat aantal nog 13,5 miljoen, in november van vorig jaar 12 miljoen.

De meest populaire mobiele internetdiensten zijn het downloaden van beltonen en screensavers. Ook downloadbare spelletjes doen het goed, aldus de MDA. Volgens de organisatie zijn er nu 25 miljoen handsets waarmee gesurfd kan worden in omloop in Groot-Brittanni?.

Verder bleek uit gegevens van de MDA over januari dat het sms-gebruik in Groot-Brittanni? ook is toegenomen. In totaal werden er 1,65 miljard berichten verstuurd. Dat is meer dan ooit tevoren. Het dagelijkse gemiddelde kwam uit op 53 miljoen tekstberichten. In januari 2002 was dat gemiddelde 45 miljoen.

De MDA verwacht dat Britten dit jaar in totaal 20 miljard sms’jes versturen, wat neerkomt op een totaal van 55 miljoen per dag.

http://spitsnet.nl/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.