Microsoft’s Start.com van start

Microsoft’s Start.com van start

In maart ging Microsoft voorzichtig van start met Start.com, een webbased RSS-aggregator. Toen vooral nog een voorzichtige reactie op het succes van My Yahoo.

In de afgelopen maanden heeft het team van Start.com niet stilgezeten, op hun eigen weblog Start.com News (supported bij MSN Spaces natuurlijk) hielden ze ons op de hoogte van al hun stappen en kon er natuurlijk ook gereageerd worden. Maar na de plotselinge versnelling van de andere concurrent Google (die startte eind juli door met Google personal) moest Microsoft met een reactie komen.

Afgelopen week was het dan eindelijk zover: [url=http://www.start.com]http://www.start.com released[/url], na start.com/1, start.com/2 en start.com/3 nu dan eindelijk gewoon start.com. Al is er nog steeds sprake is van een preview, maar we zijn bij dit soort vernieuwingen inmiddels niet anders gewend.

Start.com

Ook bij Technorati zitten ze trouwens niet stil. Daar hebben ze, zoals gisteren al even werd aangestipt, Blog Finder ge?ntroduceerd, een tool waarmee je blogs kunt vinden die over bepaalde thema’s schrijven. Zoeken op marketing levert maar liefst 570 blogs op…


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.