Microsoft heeft veel last van Linux

28 februari 2004, 09:35

De Engelse regering kreeg $186 miljoen korting op haar softwarelicenties zodra ze dreigde over te stappen op Linux.

Om de stevige opmars van Linux het hoofd te bieden gaat Microsoft bovendien haar prijzen in diverse landen al pro-actief aanpassen.

Wat denken jullie: is het einde voor Microsoft nabij?

Carl Mangold
Video Advertising & Content Producer bij Carl Mangold

Carl Mangold produceert video advertising en -content voor online marketing, van concept tot en met oplevering. Én realiseert en optimaliseert het bereik ervan, op basis van in overleg gedefinieerde KPI's. “People around the world are now watching 1.000.000.000 hours of Youtube’s incredible content every single day!” (Cristos Goodrow, Youtube) “We move towards a world where video is at the heart of all our services” (Mark Zuckerberg, 27 juli 2016) “Video is where all of media is headed right now. There is no more valuable piece of property or entity then video in the world of media at all.” (Casey Neistat, 6 sept. 2016)

Categorie
Tags

1 Reactie

    media

    Microsoft heeft inderdaad zijn langste tijd gehad imho. Je ziet dat het op alle fronten aan het knokken is om of marktpositie te behouden of te verbeteren.

    Het is net als bij het spelen van een spelletje Risk. Je kunt het een tijdje volhouden om op alle fronten te vechten maar als je dan niet snel het spel uitmaakt ga je er uiteindelijk aan kapot. Met Microsoft dreigt dat laatste te gebeuren.


    28 februari 2004 om 09:48

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!