Met Esther Vergeer op zoek naar haar nieuwe gouden medaille

3 november 2014, 15:00

Presentator Lars Sørensen gaat dit keer op pad met Esther Vergeer. Sportvrouw, ondernemer en op zoek naar invulling van haar ambities en carriere na een enerverende sport carriere. Wat is haar nieuwe gouden medaille?

Esther is één van de meest succesvolle Nederlandse sporters in de geschiedenis. Op 12 februari 2013 beëindigde ze haar tenniscarriere. Ze is op dit moment werkende aan haar 2e carrière.

Esther won zeven keer goud op de Paralympische Spelen en is 13 keer opeenvolgend ranglijstaanvoerster geweest tijdens haar tenniscarrière. Ze beëindigde haar succesvolle carrière na een reeks ongeslagen wedstrijden in het enkelspel van 470. De Woerdense is nu directeur van haar eigen foundation (Esther Vergeer Foundation) en stimuleert daarmee sportdeelname van kinderen en jongeren met een handicap.

Haar leiderschapsrol krijgt steeds meer vorm in activiteiten rond de sport. Zo is Vergeer directeur van het ABN AMRO-toernooi World Wheelchair Tennis Tournament in Rotterdam. Ze zet zich in door het delen van haar ervaringen met andere sporters in haar functie als adviseur van NOC*NSF (Paralympic Team NL), en houdt ze, nationaal en internationaal, veel presentaties in het bedrijfsleven. Daarnaast volgt ze nu een master studie international sports management aan het Johan Cruyff Instituut.

Haar missie is om mensen (met en zonder beperking) het beste uit zichzelf te laten halen. Door middel van al haar activiteiten zal zij hiertoe een steentje bijdragen.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!