• Mobile
    wordt gesponsord door

Merknamen KPN Mobile en Dutchtone verdwijnen

Merknamen KPN Mobile en Dutchtone verdwijnen

Dutchtone wordt vanaf 31 maart 2003 Orange, maakt het moederbedrijf vandaag bekend. Ook in maart worden KPN Mobile en KPN Telecom KPN.

Telecombedrijf KPN stopte de mobiele activiteiten in maart 2000 in een aparte dochteronderneming met de naam KPN Mobile. Die merknaam gaat er dus uit, het blijft een apart bedrijfsonderdeel. ?We gaan geleidelijk in de komende jaren de merknamen vervangen’, aldus een woordvoerster tegen het ANP. Volgens haar is het makkelijker communiceren met ??n naam. Tijdens de presentatie van de jaarcijfers op 3 maart wil het bedrijf meer vertellen over de operatie. Dutchtone wordt vanaf 31 maart dus Orange. David Holliday, bestuursvoorzitter van Dutchtone: ?We zijn zeer verheugd de datum voor de introductie van Orange in Nederland aan te kunnen kondigen. De organisatie heeft hand in hand met het Orange-management enorm hard gewerkt om te voldoen aan de strenge kwaliteitseisen die Orange stelt. Daarnaast hebben alle medewerkers een ‘Orange inside’-opleiding gehad.?

Bron:
http://www.adformatie.nl/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.