Mercedes en Chrysler beste automotive sites

Mercedes en Chrysler beste automotive sites
, Dimmle
@andersfloor

Van alle automerken worden de websites van Mercedes en Chrysler worden door Nederlandse internetters het best gewaardeerd. Dat blijkt uit een onderzoek van Metrixlab. De volledige onderzoeks-resultaten worden gepubliceerd in het februarinummer van Tijdschrift voor Marketing.

Het tijdschrift noemt het opvallend dat een aantal sterke automerken, zoals BMW en Honda, het af laten weten op het gebied van design en navigatie, terwijl 8 op de 10 internetters zich online ori?nteren op het kopen van een auto.

In het onderzoek scoort Mercedes en Chrysler het hoogst op het gebied van design. Voor de overzichtelijkheid en navigatie haalt opnieuw Chrysler, dit keer samen met Saab en Citro?n, de hoogste score.

De uitslag is een opsteker voor internetbureau GX, dat beide sites heeft ontwikkeld. De vormgeving van de Chrysler-website, die op 10 juni werd gelanceerd, is hierbij verzorgd door Kruit, voor de Mercedes-site werd dit aangestuurd vanuit Duitsland.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.