Meldpunt Stop Telefoonterreur

Meldpunt Stop Telefoonterreur
, ING Groep
@evr

Meldpunt Stop TelefoonterreurDe consumentenbond heeft een meldpunt Stop telefoonterreur geopend. De bond onderzoekt waar de consument zich aan precies aan ergert en om welke bedrijven het gaat. Tevens wordt gecheckt of men na blokkade van telefoonnummers via infofilter.nl nog gebeld wordt.

Inmiddels zijn al meer dan 2000 meldingen binnengekomen. Klachten die eruit springen zijn het tijdstip van bellen, tijdens het eten of zaterdagochtend vroeg, en de agressieve toon van de verkopers. Consumenten geven aan vaak ongevraagd gebeld te worden over hypotheken, verzekeringen, pensioen en creditcards.

Hopelijk gaat de consumentenbond nu eens zorgvuldig te werk alvorens er conclusies worden getrokken en heeft men lering getrokken uit eerder onderzoeken aangaande luchtverfrissers, tefal strijkijzers en de camera’s bij C1000.


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Twee opmerkingen hierbij
  1. het meldpunt gaat op vrijdag alweer dicht. Dat begrijp ik niet goed.
  2. ze worden zelf ook lastig gevallen door telefoonterreur: http://www.hyped.nl/hyped/archives/00001236.htm

  geplaatst op
 • In de Adformatie van deze week een reactie van de diverse brancheverenigingen. De branchevereniging van direct marketeers DDMA vindt een permanent loket voor klachten over telemarketing - zoals voorgesteld door VCN (Vereniging voor Contactcenters Nederland) en WGCC (Werkgeversvereniging Contactcenters) - nog 'een stap te ver'. VCN en WGCC juichen de actie van de Consumentenbond officieel toe. VCN betwijfelt echter of het mogelijk is om in drie dagen een representatief oordeel te kunnen vormen over de branche. VCN en WGCC hebben daarom liever een permanent meldpunt.

  geplaatst op
 • Ik word er stapelgek van. Ik krijg elke week en soms vaker wel zo'n ongewenst telefoontje. Hoe stop ik dat. Ik ben afgemeld bij Belmijniet

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.