Je bekijkt een artikel van BBP Media
partner

Meld jouw inspirerende content case aan! #adv

21 augustus 2018, 07:30

Wordt jouw contentstrategie en de uitvoering daarvan dit jaar beloond? Dit is je kans om jouw case in te sturen voor de prestigieuze Grand Prix Content Marketing (sluiting op 13 september). Lef en creativiteit staan dit jaar centraal bij de Grand Prix Content Marketing.

Contentmarketing naar het volgende niveau tillen. Het, inmiddels volwassen geworden, vak vieren. Mooie dingen laten zien en inspirerende voorbeelden delen van de kwaliteit die gemaakt wordt in Nederland en België. Daar gaat het over bij de Grand Prix Content Marketing en daar kun jij onderdeel van zijn. Maak kans op een Bekroning of op het winnen van een Grand Prix in één van de hoofdcategorieën. Inschrijven kan uiteraard vanuit zowel bureauzijde als vanuit opdrachtgeverszijde. Meld je vandaag nog aan en start daarmee het traject om je motivatie van jouw case met de jury te delen.

Zend je case in

Awards en Bekroningen

De Grand Prix bestaat uit Awards en Bekroningen: awards voor de meest succesvolle contentstrategieën (B2B, B2C, non-profit en contentcampagne) en bekroningen voor uitblinkende contentproducties in de specifieke categorieën creatie, distributie en partnerships. Je kunt jouw case t/m donderdag 13 september 2018 inzenden, waarna een vakjury de inzendingen beoordeelt.

BBP Media is een onafhankelijk B2B-mediabedrijf, dat al meer dan tien jaar is gespecialiseerd in het bieden van relevante vakinformatie. Via crossmediale platforms richt BBP Media zich op ondernemers en professionals in de Nederlandse marketingsector, de e-commerce sector en de customer service branche. Daarnaast is BBP Media internationaal actief als informatieleverancier in de e-commerce markt. Inmiddels heeft de organisatie met de Global E-commerce Summit in Barcelona en de website E-commercefacts.com een aanzienlijke internationale positie opgebouwd. Voor vergaring en ontsluiting van de vakinformatie werkt BBP Media nauw samen met branchepartijen zoals verenigingen en associaties. Tot het portfolio van BBP Media behoren onder meer MarketingTribune, Shopper Marketing Update, Twinkle en CustomerFirst.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!