Marketingvacatures van de week

28 juli 2013, 09:59

Deze week o.a. een online/e-mailmarketeer, een ervaren online & contentspecialist en een senior retail designer & visualizer

Marketingfacts Jobs biedt al jaren banen aan voor de werkzoekende marketeer en stages voor studenten. In dit bericht vatten sommen we alle marketingvacatures nog een keer samen. Met deze week vacatures voor o.a. een online/e-mailmarketeer, een ervaren online & contentspecialist en een senior retail designer & visualizer.

Vacatures

Enthousiaste Online / E-mail Marketeer gezocht bij Wuzzon Company

Ben jij die enthousiaste online marketeer die we zoeken? Wuzzon Company is dé specialist op het gebied van online lead- en saleswerving. Een performance based internetbureau waarbij creativiteit, commitment en conversie hoog in het vaandel staan. Sinds medio 2012 hebben we een eigen affiliate marketing netwerk met een specialisatie op e-mail, social media buying en mobiel traffic. Actief in Nederland en België. Voor het beheren en verder uitbouwen van onze e-maildatabase en die van onze klanten zijn we op zoek naar een pro actieve e-mailmarketeer.

Ervaren online & content specialist bij Rabo Vastgoedgroep

Nationaal Restauratiefonds zet zich als onafhankelijke organisatie in voor de instandhouding van monumenten door het verstrekken van financieringen, uitbetalen van subsidies en het delen van kennis. Rabo Vastgoedgroep zoekt voor het Nationaal Restauratiefonds per direct een: Ervaren online & content specialist (fulltime) op de afdeling Marketing & Communicatie.

Senior Retail Designer and Visualizer bij Bose

Do you have a university degree in Product, Industrial or Interior design, at least 3 to 8 years' experience in retail design and do you want to grow with us in an international company? Then we are looking for you!

Medewerk(st)er Digitale Publishing & Traffic (28-32 uur) bij SRA

Bij SRA, dé belangenvereniging van zelfstandige, openbare accountantskantoren in Nederland, zijn wij voor het projectbureau van de afdeling Communicatie & Marketing op zoek naar een collega die kennis & ervaring heeft in de digitale wereld, maar ook traditionele projecten niet schuwt. Je bent een spin in het web bij de totstandkoming van de nieuwe digitale media en de traditionele uitgaven.

Online Channel Marketing Specialist B2B bij Ziggo

Standplaats: Utrecht. Heb je kennis van de internetbusiness (content, media, e-commerce) en ervaring met het werken met contentmanagement systemen? Op de afdeling Marketing (B2B) bij Ziggo in Utrecht hebben we nu een mooie vacature vacant voor de functie van Online Channel Marketing Specialist B2B. Lees hieronder wat je gaat doen! Solliciteren kan via de link onderaan de tekst. Voor vragen kun je rechtstreeks contact opnemen met de afdeling Recruitment op telefoonnummer 088 – 717 3779.

Marketing Analist – Zeist bij Achmea

Als marketing analist bij Markstrategie analyseer je de beschikbare data binnen Achmea om zo inzichten te vergroten en het marketingbeleid zo snel mogelijk fact-based en klantgericht te maken. Je werkt voor alle labels binnen Achmea.

Gedreven Online Marketeer bij IIR B.V.

Uitdagende functie voor een ondernemende online marketeer. Vertrouw op IIR als kennis- en netwerkorganisatie: met specifieke conferenties en trainingen bieden we u zakelijke informatie. Dé basis voor nieuwe oplossingen en (persoonlijke) ontwikkelingen in uw organisatie. Wat speelt er zich af in de kopgroep van uw sector? Blijf op de hoogte en zorg zelf voor innoverende oplossingen: IIR houdt al ruim 25 jaar professionals op de hoogte over specifieke vakinhoudelijke kennis en vaardigheden. Het marketingteam is verantwoordelijk voor het werven van deelnemers voor onze opleidingen en conferenties. Dit doen we door het inzetten van direct marketing en online marketing. De marketing afdeling bestaat uit een Marketing Director, 4 Marketeers, Database Manager, Online Marketeer (nu vacant) en een marketing stagiaire. Allen jonge, enthousiaste en gedreven mensen die zelfstandig werken en het leuk vinden om te scoren.

Allround marketeer B to C/B Benelux bij Rockwool

Allround marketeer B to C/B Benelux Ben jij de gedreven, zelfstandig operende allround marketeer en heb je affiniteit met de bouwsector? Dan is dit jouw kans om al je marketing skills succesvol in te zetten en te ontwikkelen bij Rockwool. Dit zijn wij ROCKWOOL B.V. ontwikkelt en vermarkt isolatieoplossingen op basis van steenwol voor de woning- en utiliteitsbouw. ROCKWOOL B.V. levert alle isolatieproducten en -systemen voor directe toepassing in bouwconstructies als wel isolatieoplossingen voor alle daktypes, ten behoeve van een betere energie-efficiency, betere akoestische prestaties en grotere brandveiligheid.

Stages

Stagiair(e) E-Business & Internetmarketing

Het in 1753 opgerichte Douwe Egberts – onderdeel van D.E MASTER BLENDERS – is al generaties lang een van de meest bekende en geliefde koffie- en theeproducenten. Iedere dag genieten ontelbare mensen van onze toonaangevende merken, zoals Senseo en Pickwick. Bij D.E MASTER BLENDERS 1753 werken in Nederland ongeveer 2.300 professionals, verdeeld over onze vestigingen in Utrecht en Joure. Onze rijke traditie, gedrevenheid en passie voor onze producten zijn én blijven de grootste aanjagers van ons succes. Omdat wij onze leidende marktpositie verder uit willen bouwen door innovatie en ondernemerschap te stimuleren, is dit het perfecte moment om voor een carrière bij D.E MASTER BLENDERS 1753 te kiezen. Binnen het Marketing team zijn we op zoek naar een stagiair e-Business die helpt onze activiteiten op dit gebied naar een hoger niveau te brengen. E-Business is van strategisch belang binnen de discipline Marketing.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!