Marketingforum.nl geeft ondernemers gratis advies

Marketingforum.nl geeft ondernemers gratis advies

Annedien Hoen heeft onlangs marketingforum.nl gelanceerd, een platform waar weters (experts op het gebied van marketing) onder-nemers die marketingadvies nodig hebben gratis op weg helpen.

Hoen over het forum: “Er bestaat eigenlijk nog niet zoiets in Nederland - wij willen graag een ander geluid laten horen en op deze manier marketingkennis vrij toegankelijk maken voor ondernemers die niet zo snel een bureau of marketeer zouden inhuren om naar hun vraagstukken te laten kijken. Ook wisselen we onderling kennis uit vanuit onze eigen disciplines.”

Het initiatief wordt onder andere gedragen door Dennis Hettema (die als community manager van Higherlevel -een ondernemersforum van Economische Zaken- succes boekte), Ewout Wolff (hoofd marketing & innovatie van de AVRO en bestuurslid van de Marketing van Dienstengroep van het NIMA) en Mira Jongeneelen (marktonderzoeker voor een veelheid van organisaties). Sinds vandaag is ook Marco Derksen (interactive marketing consultant bij Share of Mind en oprichter van MarketingFacts.nl) aan dit rijtje toegevoegd.

Ondernemers en mensen die zich willen aanmelden als weter worden uitgenodigd te komen kijken op www.marketingforum.nl.


Geplaatst in

DelenEr zijn 6 reacties op dit artikel

 • Heeft het lanceren van dit forum iets te maken met de poging van Marketeer.nl om een forum te lanceren? Of is dit initiatief daar totaal geen reactie op?

  geplaatst op
 • Hallo Jurjen, moet eerlijk zeggen dat ik niet op de hoogte was van het iniatief van marketeer.nl. Kun je er iets meer over vertellen?

  geplaatst op
 • Voor zover ik weet was marketingforum.nl er al eerder dan het forum van Marketeer.nl

  Het is jammer dat marketingforum.nl nog vrij leeg is, er wordt nog weinig op gepost.

  geplaatst op
 • Annedien, Marco en alle andere betrokkenen: gefeliciteerd met de start van Marketingforum.nl. Een mooi initiatief dat wat mij betreft helemaal past bij de tijdsgeest van dit moment! Hier worden nieuwe werkvormen bedacht, hier worden worden grenzen verlegd. Veel succes toegewenst!

  geplaatst op
 • Marketingforum is geboren uit een bericht dat geplaatst werd op higherlevel.nl. Annedien is de oprichster van het hele verhaal en als ieder beginnend forum zijn er nog aardig wat vrijwilligers nodig om de boel op gang te krijgen. Eens kijken of de mensen van marketeer.nl zouden willen samenwerken.

  geplaatst op
 • Nee, dit is inderdaad geen reactie op het forum van marketeer.nl. Het is gewoon een initiatief op zichzelf. Het hoeft (nog) niet te steunen op grote bezoekersaantallen en de soort info en het soort mensen wat er komt is even wat anders dan bij marketeer.nl

  Laten we maar kijken wat er van komt. Ben al erg blij dat er op dit gebied eindelijk wat intelligents gebeurt !

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.