Marketingfacts Statistieken

Marketingfacts Statistieken

Marketingfacts Statistieken (maart 2006)

In de afgelopen maand zijn op Marketingfacts 230.022 pageviews (123.782 bezoeken) geregistreerd. Opnieuw een lichte daling ten op zichte van de vorige maand. En alhoewel het er op leek dat we de overgang van mediafact.nl naar marketingfacts.nl zonder al te grote problemen zouden doorlopen, lijkt met name Google toch wat moeite te hebben om de pagina’s van het nieuwe domein te indexeren. Aan de achterkant wordt in ieder geval door met name Remi van Beekum van Traffic4u hard gewerkt om zo snel mogelijk weer op het oude niveau te zitten.

Een positieve ontwikkeling zien we overigens in het aantal bezoekers dat direct naar de website komt of via de RSS-feeds. Inmiddels zitten we op ca. 2.200 unieke RSS-lezers per dag (in de weekends ligt dit op ca. 1.700). Een stijging van bijna 10% in één maand!


DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • meten jullie trouwens met logfiles of metatags.. ?
  en zijn uit je bezoekersaantallen ook alle spiders gefilterd?

  geplaatst op
 • Bovenstaande cijfers zijn op basis van pixelmetingen (tags en geen metatags ;-) waaruit inderdaad robots en spiders zijn gefilterd.

  geplaatst op
 • uhm.. ik bedoel natuurlijk gewoon tags.. (javascript) geen meta lol

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.