Je bekijkt een artikel van

Marketing 4 Marketing: Team NIMA zoekt Allround Marketeer

De ultieme plek om bezig te zijn met marketing... dat is op het Nederlands Instituut voor Marketing zélf natuurlijk.

22 augustus 2022, 14:30 1577 x gelezen

We – Team NIMA – zijn op zoek naar een nieuwe collega voor het marketingteam. We zoeken een allround marketeer die zijn/of haar vaardigheden wil inzetten om het marketingvak verder te helpen. Een allround marketeer die haar of zijn kennis en vaardigheden wil inzetten om het marketingvak verder te helpen.

Wie zijn wij?

Wellicht ken je NIMA, het Nederlands Instituut van marketing, van de diploma’s. De NIMA Diploma’s zijn de standaard in marketingkennis. Meer dan 70.000 mensen hebben een NIMA diploma.

Maar NIMA is veel meer dan een diploma. NIMA is hét kennis netwerk van mensen en bedrijven die werken in marketing, communicatie en sales. NIMA heeft als missie om professionals in het vak te helpen om zich een leven lang te blijven ontwikkelen en dat willen dat zo relevant en interessant mogelijk maken. Elke dag een beetje slimmer.

Als professional krijg je nieuwe inzichten voor meer impact. Die inzichten, die krijg je in onze opleidingen & trainingen, in ons netwerk en met inspirerende evenementen zoals bijvoorbeeld de jaarlijkse NIMA Marketing Day. Zo zorg jij voor economische én  maatschappelijke waarde voor je klant en organisatie. En kom je als professional echt verder. NIMA is trouwens ook mede-eigenaar van Marketingfacts.

Ben je allround marketeer en word je enthousiast van commercie en het boeken van resultaten?

Dan maken we graag kennis met je. Hou je je graag bezig met brand management en met het bedenken, opzetten en verbeteren van campagnes die gaan scoren? Heb je zin om de diverse klantreizen naar een hoger niveau te brengen en te zorgen voor veel NIMA-fans? NIMA werkt met een nieuw low code customer data platform waar we graag samen met jou onze tanden in zetten.

Verder vinden we het belangrijk dat je:

  • De Nederlandse taal zeer goed beheerst (in geschrift)
  • Hbo werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol hebt
  • Ervaring hebt met het opzetten en uitvoeren van campagnes (incl. e-mailmarketing) het generen van leads en het optimaliseren van klantreizen vanuit de data
  • De drive hebt om marketingactiviteiten te analyseren, optimaliseren en te verbeteren.

En een pré (zoals ze dat altijd noemen) is als je:

  • Ervaring hebt met het werken met WordPress (en html) en Adobe Creative Cloud (Photoshop, Indesign, Ilustrator en Premiere Pro)
  • Een NIMA Diploma in (digital) marketing en/of een NIMA persoonscertificering hebt
  • Affiniteit hebt met het marketingvak, marketingonderwijs en het helpen van professionals in marketing, communicatie en sales

Werken bij dé marketingvereniging van Nederland
We werken met een klein, informeel team, dat houdt van gezelligheid & zelfstandigheid. We werken 50% van de tijd huis. Zo behouden we een goede band met elkaar en blijf je makkelijk op de hoogte van alles dat er speelt. Op ons kantoor kun je dynamisch werken, dankzij onze sta-zitbureaus en kan je je indien nodig afsluiten in één van onze werkruimtes. Een leven lang leren staat bij ons centraal, intern en extern, waardoor je ook zelf de mogelijkheid krijgt om regelmatig een training te volgen die wij aanbieden in onze NIMA Academy.

Stuur je sollicitatie dan voor vrijdag 15 september naar deborah@nima.nl. Met eventuele vragen kun je ook bij haar terecht, per e-mail of op telefoonnummer 020 5039 300.

NIMA is het Nederlands Instituut voor Marketing, een beroepsvereniging voor professionals in het marketingvak. We bieden marketeers de gelegenheid elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren op verschillende niveaus: omdat ze in dezelfde specialisatie hebben, omdat ze in elkaars directe omgeving werken of omdat ze op een vergelijkbaar niveau functioneren. NIMA heeft een divers aanbod (bij-) scholing en opleiding via korte eigen marketingtrainingen en is bekend als het instituut waar je examen kunt afleggen op NIMA A-, B- of C-niveau. NIMA is aangesloten bij de European Marketing Confederation. Sluit je aan bij NIMA!

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!