• Mobile
    wordt gesponsord door

Markethings Week 2015! #ADV

Markethings Week 2015! #ADV

Ben jij Ambitieus? Ben jij Nieuwsgierig? En hoe zouden bedrijven zoals Douwe Egberts, Samsung en Peijnenburg hun marketing aanpakken? ‘Explore the world of marketing’ op de Tilburg University van 9 t/m 13 Februari!

De Markethings Week vindt plaats in de tweede week van februari. Tijdens deze week zullen verschillende bedrijven hun exceptionele marketing- en salesskills belichten. Daarnaast zullen zij hun eigen marketingstrategie naar voren brengen en specifieke onderwerpen in het marketinggebied toelichten die weinig tot niet aan bod komen in de masteropleidingen marketing research en marketing management. Voorbeelden hiervan zijn: digital marketing, sportmarketing, sales training, promomarketing en shopper activation.

Ben jij een universitaire student of een HBO-student? Schrijf je dan nu in voor de Markethings Week 2015 via onze website www.markethingsweek.nl. De deadline voor de inschrijving is 5 februari. Je kunt je eigen programma kiezen via de ‘subscription’-pagina op de website. De kosten zijn maar 10 euro! Naast al de mooie lectures, workshops, cv-activiteit en off-campus activiteiten ontvang je een fancy goodiebag ter waarde van 20 euro! Vergeet niet dat bij de workshops het first-come-first-serve principe wordt gehanteerd. Dus aarzel niet te lang als je hier bij wilt zijn!

Check de promotievideo hier:


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.