Marian Salzman: ‘Blogs destroy the corporate world’

Marian Salzman: ‘Blogs destroy the corporate world’

Marian Salzman: 'Blogs destroy the corporate world'In de prachtige entourage van de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam had de afgelopen twee dagen het jaarcongres Consumententrends van Euroforum plaats. Een aaneenschakeling van megatrends, trends, trendwatchers en (gewone) ‘watchers’. Met als keynote speaker Marian Salzman, Executive Vice President en Director of Strategic Content bij reclamebureau JWT worldwide en een van ‘s-werelds leidende strategisten en futuristen. “Sleep is the New Sex”, China en Afrika waren thema’s waarover ze breeduit sprak. Maar ook de impact van het nieuwe internet werd breed uitgemeten. Internet en blogs was bij veel van de sprekers sowieso een terugkerend thema.

Hoewel het congres op de eerste dag enigszins mat van start ging, lukte het de organisatie toch om via een lange lijst van sprekers naar een apotheose toe te werken. Salzman was top of the bill, maar het programma had meer te bieden. Op Frankwatching een terugblik op een aantal hoogtepunten.


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 5 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.