Mannen slechtziend wat betreft vrouwelijke avances blijkt uit online test van AXE

Mannen slechtziend wat betreft vrouwelijke avances blijkt uit online test van AXE
, Reddion
@alexstil

Mannen lijken een blindegeleidehond nodig te hebben, willen ze de versiertrucs van vrouwen herkennen. In ieder geval lijken ze bijna blind voor de avances die het vrouwelijke geslacht naar ze maakt, zo wordt pijnlijk duidelijk in een onderzoek naar het herkennen van vrouwelijke versiertrucs. Slechts 1,6 procent van alle mannen herkende alle pogingen.

De cijfers komen naar voren in een quiz op het internet, georganiseerd door het deodorantmerk Axe. Meer dan 10.000 afzonderlijke bezoekers deden mee aan de quiz, maar signalen die vrouwen bewust en onbewust uitzenden, zijn te subtiel voor de man, zo bleek.

Met name het groter worden van de vrouwelijke pupillen en de manier waarop vrouwen naar een man luisteren, ofwel aan hun lippen hangen, waren voor de mannen niet herkenbaar als een versiertruc. Alleen al om die reden heeft Axe op de site ook maar wat tips gegeven om onbewuste flirtsignalen van vrouwen te herkennen.


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Zeer herkenbaar! In mijn studietijd heb ik dit aan de hand gehad. Een poos later had ik de versierpogingen van vrouwen pas door. Maar ja, toen was ik al afgestudeerd en was het te laat.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.