MAILING AAN BLOGGERS

15 april 2014, 17:19

MARKETINGFACTS EVENT

Eerder al riepen we je op om 5 juni 2014 vrij te houden. Het plan was om die dag een Marketingfacts Event te organiseren. Was, ja. Helaas blijkt de werkdruk, zeker in de periode dat er ook hard gewerkt wordt aan het Jaarboek en de start van de Marketingfacts Updates, toch te hoog om zo'n event goed vorm te geven. Zeker omdat we een voor ons nieuwe vorm voor ogen hadden, nl. een 'unconference'.

Geen nood, die unconference komt er. Een flink deel van het voorwerk is al gedaan en we beslissen op korte termijn wanneer 'ie alsnog gehouden wordt.

Maar, 5 juni gaan we alsnog iets leuks doen. Want die dag lanceren we het Marketingfacts Jaarboek én houden we een bloggersmeeting. De exacte invulling komt binnen 3 weken jullie kant op, maar houdt 5 juni vanaf 14u nog vrij, dan ben je er zeker bij! (Ja, da's nog eens rijmelarij, maakt dat je blij?)

ANDERE EVENTS – BLOGKAARTEN

We hebben voor een aantal events de komende weken kaarten. En niet voor de minste. Dus laat even weten of je erbij wilt zijn, bijv. in een reply op deze mail.

VOORDAT JE REAGEERT, even de spelregels:

  • Alleen reageren als je ook écht kan, dat scheelt een hoop administratie aan onze kant….
  • Wie het eerst komt, het eerst maalt.
  • In alle gevallen gaat het om blogkaarten. Wij verwachten dan ook een bijdrage over het event binnen een week na afloop ervan. Organisatoren worden steeds strenger in de uitgifte van blogkaarten (en terecht), dus we moeten ook streng richting jullie zijn, willen we jullie volgend jaar weer mooie plaatsen kunnen aanbieden!

OK, om deze events gaat het dus:

The Next Web Europe – 24 & 25 april, Amsterdam

Meerdere blogkaarten worden toegewezen per dag, dus graag aangeven welke van de twee dagen je erheen zou willen!

Social Media & PR Summit (ING & Coopr) – 22 & 23 mei, Amsterdam

Sprekers van o.a. NASA, UNICEF, LEGO, etc.

Meerdere blogkaarten worden toegewezen per dag, dus graag aangeven welke van de twee dagen je erheen zou willen!

Online Marketing Amersfoort over Online Hospitality – 23 april (vanaf 18.30u), Amersfoort

Sprekers zijn o.a. Isabel Mosk (TH!NK), Jochem van Drimmelen (KLM) en Kim van Velzen (1 blogkaart, dus verslag verwacht)

Twitter NL Event – 23 april (vanaf 18u), Halfweg

Ontdek de eerste succesvolle Twitter-showcases, maak kennis met het Nederlandse Twitter team en luister naar de plannen voor de toekomst. (1 blogkaart, dus verslag verwacht)

STAGIAIR/WERKSTUDENT GEZOCHT

We zijn op zoek naar een student die ons in de komende maanden kan helpen op het redactionele vlak. Daarbij denken we aan een combinatie van ca. 8 uur in de week redactiewerk tot en met de zomer, gevolgd door een stage. Tijdens die stage wordt het redactionele werk voortgezet en a) uitgebreid tot 40 uur per week of b) aangevuld met een afstudeeropdracht.

Kennen jullie iemand die verstand heeft van schrijven én marketing én graag zo'n dubbelrol wil vervullen bij ons (locatie Arnhem, vlak bij station)? Laat het mij weten!

TOT SNEL

OK, dit is 'm voor nu. Zoals gezegd: we komen snel met een verdere update over de invulling van het event op 5 juni. Maar sowieso leuk als je erbij kunt zijn, dus hou die datum geblokt!

Bram Koster
Senior consultant bij Evolve

Ik werk als consultant bij Evolve, een bureau dat is gespecialiseerd in het verbeteren van de interne communicatie en interne processen met behulp van interne sociale media. Was voorheen hoofdredacteur bij Marketingfacts en betrokken bij o.a. Online Tuesday en NIMA.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!