Maak je business 5 Star met Ninke van der Leck (5 Star Business)

Op plek 2 in 24 uur! Dit is mijn vrouw Ninke. Ze mag zich naast business coach nu ook auteur noemen, want vorige week vrijdag kwam haar boek ‘5 Star Business’ uit.

14 juni 2022, 15:07 2705 x gelezen

Een hele bijzondere aflevering dus, om twee redenen. Het is de vijftigste podcast die ik hier maak en het gesprek is deze keer met niemand minder dan mijn eigen vrouw, lief, echtgenote en partner Ninke van der Leck.

Zij is High Value Business Coach en lanceerde vorige week haar boek 5 Star Business, Verdien Wat Je Waard Bent. Met dit boek helpt ze ondernemers om de stap te maken naar het bedrijf waar velen van dromen maar weinigen bereiken. Haar boek werd afgelopen vrijdag gelanceerd en stond binnen 24 uur op 2 in de bestseller-lijst van Managementboek!

Ninke en ik zijn al bijna twintig jaar samen en ik heb haar zien groeien van werknemer bij de hogeschool tot de beste business-coach van Nederland. Zij kan als geen ander razendsnel zien waar de kansen liggen en hoe je een onderneming bouwt die past bij jou. Ik heb haar ondernemers zien helpen om in korte tijd heel succesvol te worden. Het zal je dan ook niet verbazen dat het bij ons thuis vaak over ondernemen gaat.

Je krijgt nu een uniek kijkje achter onze schermen en komt er ook achter waarom Ninke doet wat ze nu doet.

Shownotes

Floris Hülsmann
Naamexpert bij Namarama

Naamexpert, copywriter en schrijver van het boek 'Maak je naam onvergetelijk'. Presenteert de marketing-podcast De Namarama Show.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!