Leer je klanten, collega’s en anderen overtuigen! #adv

18 september 2014, 08:30

Kom naar het seminar De psychologie van het overtuigen met o.a. Robert Cialdini

‘Overtuigingskracht’ is grotendeels ’techniek’. Het is dus te leren! Experts ontdekken steeds meer mechanismen die leiden tot ‘automatische volgzaamheid’. Mensen denken niet meer na, ze geloven u op uw woord.

Dr. Robert Cialdini is dé wereldwijde autoriteit op het gebied van beïnvloeden en overtuigen’. Hij komt voor het exclusieve seminar De psychologie van het overtuigen van DenkProducties naar Nederland. Robert Cialdini deelt het podium met Ben Tiggelaar, Jim Stolze, Jos Burgers, Remco Claassen, Pacelle van Goethem en anderen. Een fenomenale lineup!

Let op: de eerste 25 Marketingfacts-lezers die zich inschrijven voor het seminar ‘De psychologie van het overtuigen’ met o.a. Robert Cialdini, ontvangen gratis de poster “Secrets from the Science of Persuasion“, een visuele weergave van de inzichten van Robert Cialdini en Steve Martin.

Deze editie van het seminar wordt extra bijzonder! Robert Cialdini presenteert de inzichten uit zijn allernieuwste boek: ‘The Small Big: small changes that spark big influence’, waarover Mischa Coster hem eerder interviewde. Dit boek, dat pas in september uitkomt in de VS, gaat over de kleine, vaak kosteloze interventies die grote impact kunnen hebben.

Praktische toepassingen

In deze mooi vormgegeven animatievideo geven Robert Cialdini en Steve Martin een aantal zeer praktische toepassingen van de zes beïnvloedingsprincipes die Cialdini uit jarenlang onderzoek destilleerde.

U hoort o.a. hoe:

  • een restaurant de fooien met 23% verhoogde,
  • een makelaarskantoor 15% meer getekende contracten binnenhaalde,
  • een ziekenhuis de no-show met 18% verlaagde.

En dat alles met interventies die niets kosten! Geen wonder dat meer dan 2,7 miljoen mensen deze video al bekeken op YouTube.

Ook het bekijken waard: seminar previews

Robert Cialdini in actie zien? Kijk hier naar 6 korte clips die we opnamen op eerdere edities van de Psychologie van het Overtuigen.

Datum en locatie

Het event vindt plaats op 24 september a.s. van 9.00 – 17.15 uur. In Spant!, Dr. A. Kuyperlaan 3 in Bussum (routebeschrijving).

Krijg een gratis poster bij je registratie!

Speciaal voor Marketingfacts-lezers is er een interessante actie. De eerste 25 mensen die zich registreren via deze link ontvangen gratis de poster “Secrets from the Science of Persuasion“, een visuele weergave van de inzichten van Robert Cialdini en Steve Martin. Dus schrijf je snel in!

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!