Kruidvat start met kredietverkoop

Kruidvat start met kredietverkoop

Drogisterijketen Kruidvat verkoopt sinds vandaag ook leningen. Kruidvat, dat onderdeel is van de A.S. Watson Group, biedt het financi?le product aan in samenwerking met de Royal Bank of Scotland.

De leningen worden aangeboden inclusief de lucratieve aanvullende bescherming bij arbeidsongeschiktheid en onvrijwillige werkloosheid.  Vooralsnog beperkt het assortiment zich tot persoonlijke leningen.

Nog even en de hypotheken liggen tussen de deodorant en de luiers ;-) Ik ben erg benieuwd of en hoe deze producten in het winkelassortiment worden opgenomen en of de medewerkers ook advies gaan geven.


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Ik verwacht niet dat elk kruidvat filiaal een medewerker met een diploma (hetgeen vanaf 1 januari 2006 verplicht is) gaat krijgen.

  Het is een erg frappant moment van introductie omdat binnenkort de Wet Financiele Dienstverlening van kracht wordt die strenge eisen stelt aan klantencontact inzake financiele produkten zoals hypotheken, leningen en beleggingen.

  Derhalve verwacht ik persoonlijk meer dat het een leadkanaal wordt... but it's just a guess...

  geplaatst op
 • Dan is dit toch bij uitstek het moment om te proberen of dit wat is voor Kruidvat? Mocht het een succes blijken kunnen ze vanaf volgend jaar mensen gaan opleiden. Dat zijn ze nu immers ook al verplicht voor de medicijnen die ze verkopen.

  geplaatst op
 • tuurlijk, we rennen kruidvat binnen voor een lening :-)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.