Kruidvat start met kredietverkoop

28 juni 2005, 03:15

Drogisterijketen Kruidvat verkoopt sinds vandaag ook leningen. Kruidvat, dat onderdeel is van de A.S. Watson Group, biedt het financi?le product aan in samenwerking met de Royal Bank of Scotland.

De leningen worden aangeboden inclusief de lucratieve aanvullende bescherming bij arbeidsongeschiktheid en onvrijwillige werkloosheid. Vooralsnog beperkt het assortiment zich tot persoonlijke leningen.

Nog even en de hypotheken liggen tussen de deodorant en de luiers 😉 Ik ben erg benieuwd of en hoe deze producten in het winkelassortiment worden opgenomen en of de medewerkers ook advies gaan geven.

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

2 Reacties

  Joost Hoogstrate

  Ik verwacht niet dat elk kruidvat filiaal een medewerker met een diploma (hetgeen vanaf 1 januari 2006 verplicht is) gaat krijgen.

  Het is een erg frappant moment van introductie omdat binnenkort de Wet Financiele Dienstverlening van kracht wordt die strenge eisen stelt aan klantencontact inzake financiele produkten zoals hypotheken, leningen en beleggingen.

  Derhalve verwacht ik persoonlijk meer dat het een leadkanaal wordt… but it’s just a guess…


  28 juni 2005 om 11:11
  Paul van Eijden

  Dan is dit toch bij uitstek het moment om te proberen of dit wat is voor Kruidvat? Mocht het een succes blijken kunnen ze vanaf volgend jaar mensen gaan opleiden. Dat zijn ze nu immers ook al verplicht voor de medicijnen die ze verkopen.


  28 juni 2005 om 11:21

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!