Krijg jij ook een punthoofd van SharePoint en Office? #ADV

11 augustus 2015, 08:30

Wees gerust, je bent niet de enige. Veel organisaties worstelen met de inzet van SharePoint en Office. Wil jij leren hoe je deze tools wél succesvol inzet? Kom dan op 22 september naar Congres SharePoint & Office in de Jaarbeurs Utrecht. Lees snel verder!

Uit onderzoek blijkt dat het overgrote deel van de SharePoint en Office projecten misgaat. Vaak leggen IT-afdelingen het platform op, maar worden de gebruikers vergeten. Vooraf wensen in kaart brengen en dan pas kiezen of en hoe SharePoint en Office 365 daarbij passen? Vaak gebeurt dat niet.

Gelukkig krijg je op het Congres SharePoint & Office een glashelder beeld van de krachten en zwaktes van beide platformen. Waarvoor zijn ze bedoeld? Waar zijn ze goed in? En wat kan je er beter niet mee doen? Ook besteden we aandacht aan hoe beide tools zich tot elkaar verhouden. Maar we kijken ook naar de toekomst: Hoe ziet SharePoint 2016 eruit? Hoe verschuiven functies naar de cloud? En vooral: wat betekenen deze vernieuwingen voor je huidige installatie(s) en werkwijze?

Tijdens diverse breakoutsessies delen onder andere het Zadkine College, Aviva en AEGON open en eerlijk hun SharePoint ervaringen in de praktijk. Zij vertellen over successen, maar ook over mislukkingen. Hiermee leer je een SharePoint project zo in te richten, dat je externe én interne klanten er blij van worden.

Om je op de hoogte te brengen van de laatste weetjes, leer je van bekende experts:

  • CMS-expert Tony Byrne vertelt over SharePoint voor intranet. En over hoe om te gaan met IT-afdelingen die SharePoint opleggen. Er zijn veel nuttige SharePoint extensies, maar ook complete alternatieven.
  • Christian Buckley spreekt over de verhoudingen tussen SharePoint en Office 365. Waar moet je op letten?
  • Innovator en zakenvrouw Yolanda Eijgenstein legt uit hoe je bij de introductie van nieuwe technologie belemmeringen van je organisatie (en van jezelf!) kunt wegnemen.

Vanzelfsprekend is er op deze leerzame en leuke dag veel ruimte om kennis te delen en te netwerken.

Dus: wil jij SharePoint en Office 365 beter begrijpen en inzetten? Je bent van harte welkom!

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!