KPN neemt telecombedrijf Telfort over

KPN neemt telecombedrijf Telfort over

KPN, de grootste aanbieder van mobiele telefonie in Nederland, neemt het kleinere Telfort over voor 980 miljoen euro aldus Het Financiele Dagblad.

‘Met deze overname verkrijgt KPN direct toegang tot klanten-segmenten met een hogere groei, die complementair zijn aan zijn huidige klantenbestand’, zo stelt KPN in een persbericht. Telfort heeft 2,4 mln klanten.


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Persoonlijk vind ik Telfort een hele sterke marketingafdeling heeft. Ze hebben in korte tijd een duidelijk imago kunnen neerzetten en een heel groot klantenbestand binnen gehaald. Nadeel van de lage prijzen van Telfort is dat de winst per klant nog wel eens onder druk kan komen te staan.

  KPN heeft Telfort niet goedkoop overgenomen, dus ik hoop dat er duidelijke plannen ontstaan over de koers die ze met Telfort willen varen.

  geplaatst op
 • Het imago van Telfort is m.i. grotendeels te danken aan de start van O2. Een van de eerste mobiles die zichzelf een mooi en cool imago aanmeetten.

  geplaatst op
 • In de Volkskrant stond afgelopen donderdag nog een artikel (Timmermanszoon slapend rijk door gokje met Telfort) over ene meneer Boekhoorn. Hij investeerde een tijd geleden 200 miljoen euro in Telfort voor een belang van 52%... Hij zal nu zich wel doodlachen.

  geplaatst op
 • Ja, en als ik het me goed herinner heeft de club voor Boekhoorn ook gecashed omdat O2 het voor een schijntje van de hand deed. Deze kip legt gouden eieren!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.