• Mobile
    wordt gesponsord door

KPN i-mode passeert 100.000 klanten

KPN i-mode passeert 100.000 klanten

KPN Mobile is de grens van 100.000 i-mode klanten in Nederland gepasseerd. Een op de twee abonnementen die KPN Mobile op dit moment verkoopt is een i-mode abonnement.

KPN Mobile maakte dit woensdag bekend. Op dit moment worden meer dan 1.000 i-mode abonnementen per dag verkocht, dat betekent dat er elke minuut een nieuwe i-mode gebruiker bij komt.

De keuze uit meerdere toestellen geeft een duidelijke impuls aan de verkoop, aldus KPN Mobile. Nog voor de Kerst introduceert KPN Mobile het derde i-mode toestel, de NEC n22i.

Metingen van KPN Mobile geven aan dat de tevredenheid van i-mode klanten hoog blijft (83 procent). De toename van het aantal klanten heeft tot gevolg dat er veel gebruik wordt gemaakt van de e-mailfunctie op i-mode.

Er zijn inmiddels al meer dan 2 miljoen mailtjes verzonden en ontvangen via i-mode. 92 procent van de inkomende e-mail is afkomstig van een pc en 66 procent wordt naar een pc gemaild.

Bron: http://www.telegraaf.nl


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.