Kort zoekmachine nieuws: MSN, Yahoo! en Google

Kort zoekmachine nieuws: MSN, Yahoo! en Google

MSN heeft vorige week aangekondigd met Book Search te komen. Om te zorgen voor een goed gevulde database hebben ze een deal met de British Library gesloten.

MSN Book Search moet gaan concurreren met Google Print. Zelf had ik mijn twijfels over Book Search, maar Google Print blijkt toch al behoorlijk populair, dus is er wellicht toch behoefte aan book search.

Verder gaat het gerucht dat Yahoo! gaat samenwerken met Ingenio om Pay per Call in te zetten. Ingenio levert al de Pay per Call listings van AOL, en Yahoo test al met Pay per Call op Yahoo Cars UK.

Tot slot gaat Google gratis Google mini’s weggeven aan iedereen die overstapt van een willekeurig enteprise search product naar dat van Google.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Ik was eerst ook sceptisch over Google Print, maar ik moet bekennen dat als je naar bepaalde onderwerpen zoekt, het beter werkt dan gewoon Search. Er blijkt toch een hoop interessants in boeken te staan dat niet online staat.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.